Ta kontakt

Om du har et spørsmål du ikke finner svar på gjennom vår side er det bare å ta kontakt med oss gjennom å fylle ut skjemaet under. Dersom spørsmålet gjelder traktorforsikring bør du heller ta direkte kontakt med et forsikringsselskap. Dette er for å sikre at du får et godt og utfyllende svar.

Kontakt

4 + 11 =

Faq

Hva dekker en traktorforsikring?
I likhet med andre kjøretøy må også traktorer ha forsikring. Selv om en traktør ikke kjører i samme hastighet som biler har de en enorm vekt som kan gjøre skade. Hvor mye som dekkes vil være avhengig av hva slags forsikringsavtale og dekningsgrad du velger. Derfor er det viktig at du vet bruksområde for traktoren og deretter velger en avtale som dekker dette.
Hva koster forsikring på traktor?
Prisene varierer ut ifra dekningsgrad og fra forsikringsselskap til forsikringsselskap. Dette gjør at det er lurt å innhente flere pristilbud fra flere selskaper for å sikre beste avtale til beste pris. Når du sammenligne pristilbudene bør du ikke se deg blind på prisene. Les avtalevilkårene godt slik at du får dekt det nødvendige. Bruk vår tjeneste så får du raskt mange gode tilbud og kan finne beste avtale for deg.

Finn pris på traktorforsikring

Ved å få tilbud fra flere forsikringsselskap, kan du enkelt sammenligne vilkår, dekning og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!